През август 2019 г. 14-годишният тийнейджър Абхигая Ананд предсказа появата

...
През август 2019 г. 14-годишният тийнейджър Абхигая Ананд предсказа появата
Коментари Харесай

Индийското момче, което предрече коронавируса, с ново ужасяващо пророчество

 През август 2019 година 14-годишният младеж Абхигая Ананд предсказа появяването на новия ковид във видео в Youtube. Тогава момчето предвижда появяването на сериозна болест от ноември 2019 година до април 2020 година, което заболяване ще засегне всички поданици на планетата и всичко ще стартира от... Китай.

Сега 14-годишният Ананд излезе с ново предсказване, което разгласява в известната платформа за видео споделяния. По думите му на 5-и септември COVID-19 ще изчезне изцяло. За жал положителната вест е съпроводена и от една неприятна – " сред декември и март на 2021 година светът ще преживее даже по-ужасна злополука от сегашната с ковид ".

Кой е Абхигая Ананд?

Абхигая Ананд е роден в Карната, Индия, преди 14 години. Въпреки дребната си възраст той е астролог, проектант и оценител на злато. В обществените мрежи добива известност през август 2019 година точно с предсказанието си за пандемията от ковид.

Критиците на Ананд не престават да считат предсказанията му за чиста машинация, изтъквайки неуспеха му в прогнозата за експлоадирането на Трета международна война, както и обстоятелството, че след 31-ви март коронавирусът ще ограничи своето разпространяване – нещо, което от СЗО изрично отхвърлиха, като дори обявиха, се обстановката с COVID-19 се утежнява.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР