През август 2017-та, Ана Фарис и Крис Прат обявиха, че

...
През август 2017-та, Ана Фарис и Крис Прат обявиха, че
Коментари Харесай

Ана Фарис разкри пикантни подробности около брака си с Крис Прат

През август 2017-та, Ана Фарис и Крис Прат оповестиха, че се разделят и година и три месеца по-късно, завършиха развода си.

Към днешна дата, двамата артисти се схващат прелестно и поставят старания да имат хармонични връзки, поради 6-годишния им наследник Джак. "Все отново имаме и привилегията да бъдем в щастливи и любящи връзки, което ни улеснява ", разяснява 42-годишната Ана Фарис.

Може би поради положителните им връзки, Ана не се тормози да приказва намерено за брака им. Актрисата показа много пикантна детайлност от половия им живот: "Понякога обичам да нося перука и по-точно къса черна прическа вид “bob” и да играя ролеви игри в спалнята, тъй като въпреки всичко съм актриса ". "Да игря някой различен ме възбужда. "

"Също по този начин ми харесва да влизам в ролята на в действителност долнопробни девойки, тъй като не съм изключително добра в леглото, а и постоянно доста ме мързи ", шеговито споделя Ана.

В момента, актрисата е щастливо обвързана с кинематографа Майкъл Барет, като връзката им стартира още през 2017-та година. Ана и Майкъл се срещат на снимачната площадка, само че чак след края на фотосите, двамата стартират да излизат.

Крис, въпреки това, има връзка с дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер от съвсем една година. Любовта сред двамата пламва по време на фотосите на Jurassic World: Fallen Kingdom, и оттогава двойката е неразделна.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР