През 2024-а Рени отбелязва 35 години от старта на музикалната

...
През 2024-а Рени отбелязва 35 години от старта на музикалната
Коментари Харесай

Рени призна за страха си от Жоро Илиев

През 2024-а Рени отбелязва 35 години от старта на музикалната си кариера. Радва се, че я приветстват еднообразно мощно и в България, и в прилежаща Сърбия, където също има осъществени музикални албуми, концерти и изяви в телевизионни излъчвания.

Въпреки че получава обичта на многочислените си фенове и е обградена с доста обич, признава, че й е мъчно да показва възприятията си,  изключително към най-близките си хора.

“Не споделям доста постоянно “благодаря ”, което е неточност. Има хора, които мъчно споделят “благодаря ”, пък има и други, които за щяло и за нещяло благодарят, което не е чак толкоз належащо. Вътре в себе си аз съм признателна за доста неща и на доста хора. Но не умея да показвам възприятията си в тази посока. Особено към най-близките ми хора съм най-строга и не показвам възприятията ми. Например към моята майка, която ме е родила, отгледала ме е, дала е цялата ми обич, продължава да ме поддържа, да е постоянно зад тила ми… Най-малко на нея споделям “благодаря ” и “обичам те ”  – споделя тя в “Преди обед ” по БТВ.

Тя акцентира и верността на публиката към нея, която не е секвала пред дългогодишната й кариера, даже при спиранията, които е правила поради персонални аргументи.

“Благодарна съм с изключение на на моите близки, и на моите фенове, които толкоз години останаха зад мен и ме поддържат до ден сегашен, макар огромните отсъствия, които направих и по време на двете ми бременности, и по време на 4-годишното им неявяване, когато живеех в Израел. Те не престават да са до мен. Най-вече благодаря на Господ, че съм жива и здрава, че ми е дал дарбата да пея и да веселя хората. Когато веселя хората, аз се усещам добре ” – споделя фолк звездата.

Рени си спомня забавни моменти от старта на кариерата си като попфолк певица, когато е чувала много страшни неща за компликациите, с които се сблъскват нейни сътрудници, когато пеят на празненства на ъндърграунд босове, както и за великодушните бакшиши, давани от тях на обичаните им артисти и певици.

Първият път, когато от “Пайнер ” й се обаждат, с цел да отиде да пее на частно празненство в Бургас в заведението на Георги Илиев, тя изпаднала в потрес.

“Аз изпаднах в потрес! Казвам: Не, парадокс, като знам какво съм слушала ”! От компанията незабавно я успокоили с думите: “Няма никакви проблеми, Рени, доста реализатори са ходили, всичко е минавало супер, доста са удовлетворени, не се притеснявай! ”.

Певицата се взема решение да одобри поканата и отива в заведението и остава изумена от срещата си с боса.

“Навиха ме най-сетне. Отивам, доста притеснена… Нямах визия по какъв начин наподобява Жоро Илиев. Влиза някакъв извънредно хубав мъж и ми споделят, че това е той. Бях шокирана, тъй като си представях грозна, страшна мутра, а влиза един доста хубав мъж, добре облечен, сдържан ” – споделя тя и изяснява още:

“Тъкмо тогава си бях купила апартамент, крещя си в този момент добре пристигнало. Знам, че те дават много пари, такива едни безотчетни празненство тогава се хвърляха. Единият от защитата стоеше до мен и единствено вадеше пари от джоба, като свършат, отива вади от багажника и зареждат с нови пачки. Много добре мина мероприятието. Добре ми пристигнаха тези пари, всичко беше на шест. Оттогава имам извънредно положително усещане от този човек ”.

Рени споделя, че Илиев е идвал по-късно и в нейното заведение, което тя отворила в София. “Винаги учтиво и с почитание към мен се обръщаше, само че може би и тъй като моето държание е било такова – не съм предразполагала за различен тип връзки ” – безапелационна е изпълнителката на “Като птица ”.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР