През 2021-а година делът на руския нефт у нас е

...
През 2021-а година делът на руския нефт у нас е
Коментари Харесай

Успява ли България да намали вноса на руски петрол frognews.bg

През 2021-а година делът на съветския петрол у нас е бил към 45 %, разяснява Геренски и изрази терзание, че бюджетните прогнози са правени при цена от 82 $ за барел на сорта Брент:

 

" В България вид Брент не се внася и не се обрисува да се внася, тъй като е по-скъп. Нивата, на които се внася съветски нефт, чийто импорт понижава, са към 40 $ за барел, което е много по-различно ".

Агенция „ Митници “ упорства да се таксуват с данък и течностите за електронни цигари, в които няма никотин, сподели още Павел Геренски. По думите му това е практиката в Гърция, както и на множеството страни в общия европейски пазар. Директорът на приходната организация изрази терзанието си, че този вид артикули се употребяват и от малолетни. Пазарът им е извънредно огромен, уточни Геренски.

 

" Мога да илюстрирам с един образец. В индивидуален случай бяха арестувани в хранилище на територията на страната 30 000 литра течност за електронни цигари. Съдържанието на патрона с течност в една електронна цигара е 2 мл. Тук приказваме за - жестоко - 15 милиона дози ".

 

По-рано денем шефът на Агенция „ Митници “ Павел Геренски и генералният шеф на БНР Милен Митев подписаха съглашение за съдействие. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР