През 2020-а година националният отбор по футбол изигра пет мача,

...
През 2020-а година националният отбор по футбол изигра пет мача,
Коментари Харесай

Националите чупят исторически антирекорд, ако не спечелят и в следващите си 3 мача

През 2020-а година националният тим по футбол изигра пет мача, в които записа едно реми и 4 загуби.

Ако продължаваме в същия дух, може за първи път от 1964 година насам да не спечелим нито един дуел, написа " Мач Телеграф ".
 Дежа вю: Михайлов на вратата, с лента на ръката
Дежа вю: Михайлов на вратата, с лента на ръката

Той остана четвърти при гласуването, което се организира през септември

Преди 56 години изиграваме 7 срещи, в които стигаме до 2 ремита и 5 провали. Неуспехите в нея са свързани най-много с представянето на Олимпийския тим. Тогава той губи две контроли при разменени гостувания от Югославия с по 0:1.
 България - Уелс, онлайн
Пробуждане от кошмара или продължение на отрицателната серия?

Гостите идват без загуба досега

На 23 април 1964 падаме със същия резултат и от Съюз на съветските социалистически републики. На 3 и 31 май следват две провали в олимпийски квалификации с Румъния с 1:2 като посетител и 0:1 вкъщи. В края на годината " А " тимът ни пък прави две нулеви ремита - със Съюз на съветските социалистически републики вкъщи и на 20 декември при посещение на Турция - все в контроли.
 Руси Гочев: Неделев и Десподов имат нужната класа, имаме шансове против Уелс
" Неделев и Десподов имат нужната класа, имаме шансове против Уелс "

" В момента националният тим се намира в развой на обновяване "

Като цяло след Втората международна война България има 4 години без победа. През 1946 и 1950 година обаче това става с много малко изиграни мачове - надлежно два и четири. По-големи са неуспехите в упоменатата към този момент 1964-а, както и през 1953-а - по 7 мача.

Преди и по време на войната имаме още 8 години, в които не побеждаваме никого. Това непрекъснато се случва в първите 5 години от съществуването на състава - сред 1924-а и 1929-а. Нормално е, тъй като по това време още прохождаме във футбола, а и срещите ни са доста малко - най-често единствено по две за цялата година. А през 1928-а нямаме нито един дуел.
 България загуби гостуването си на Финландия с 0:2
Слабо второ полувреме и историческа първа загуба за България от Финландия

Само точка в групата и доста въпросителни за Дерменджиев и компания

Със сигурност обаче, в случай че през 2020-а не победим никого, новият антирекорд ще е реалност, тъй като цифрата " 0 " ще стои в графата на успехите ни от цели 8 изиграни мача. А от толкоз доста опити в никакъв случай до момента не сме се проваляли. Все отново имаме още три шанса да избягаме от това тъмно достижение. До края на годината ще имаме опция да победим първо Уелс през днешния ден, а по-късно Ейре като посетител и Финландия като хазаин - все в Лигата на нациите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР