През 2018 г. Нормани обяви заглавието на дебютния си албум,

...
През 2018 г. Нормани обяви заглавието на дебютния си албум,
Коментари Харесай

Певицата Нормани представи дебютния си албум Dopamine

През 2018 година Нормани разгласи заглавието на дебютния си албум, с което провокира очакване измежду почитателите си.


Сега, шест години по-късно, тя най-сетне разкрива името: " Dopamine ".

Албумът, който ще излезе на 14 юни, демонстрира една друга страна на някогашния член на Fifth Harmony, включвайки танцови части дружно с песни, изследващи персоналните ѝ битки, устойчивостта и пътуването към креативен надзор, написа списание ELLE.

Въпреки дългото очакване, Нормани акцентира своята отдаденост да показа план, в който има вяра с цялото си сърце.

След като оповестяването на албума получи голяма поддръжка, в това число от някогашните ѝ колежки от групата “Fifth Harmony ”, Нормани се концентрира върху своето пътешестване и провокациите, които е преодоляла.

" Dopamine " показва възходите и паденията, които е претърпяла, а обложката на албума символизира силата и упованието на нещо по-добро.

В една промишленост, в която достоверността е от първостепенно значение, Нормани разисква въздействието на обществените медии и цифровите платформи върху потреблението на музика, като признава въздействието на платформи като TikTok. Въпреки провокациите, тя остава отдадена на своята артистичност и визия.

Вдъхновена от пионери като Бионсе, Нормани се надява да види повече дами, изключително чернокожи, на управителни позиции в музикалната промишленост. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР