През 2017 година страната ни се нареди на 109-то място.

...
През 2017 година страната ни се нареди на 109-то място.
Коментари Харесай

21 пункта по-свободни: Ако някой все още се чуди защо е страхотно, че Борисов и ГЕРБ не са на власт

През 2017 година страната ни се подреди на 109-то място . От 2018 година крепко се бяхме закотвили на 111-тото място . През 2021 година даже доста ударихме дъното с нежеланото 112-то място , което стана нарицателно за превзетата ни страна.

И в случай че някой към момента се чуди за какво е ужасно, че Бойко Борисов и ГЕРБ към този момент не са на власт, то е следващото доказателство – единствено за година без отровно ръководство България към този момент заема 91 място и сме с 21 позиции напред, изтривайки срама на „ двойкаря в Европейски Съюз “ от челото си.

Разбира се, ние в никакъв случай няма да забравим позорните времена, когато трите огромни национални малките екрани прекъсваха стратегиите си, с цел да излъчат всяко премигване на Вожда /бившия министър председател Бойко Борисов – бел. ред./. Е, към момента се следят такива изцепки, само че те са доста по-малко.

Очевидно обаче „ Продължаваме Промяната “ не се държи като ГЕРБ, а Кирил Петков не е Бойко Борисов. Докато да удостоява публицистите със своето наличие бе под равнището на някогашния министър председател, а медиите постоянно „ лапваха въдицата “ с обичаните му Facebook предавания по частната „ Севда ТВ “, Петков не го е боязън да дава отговор на какви ли не въпроси. На живо, очи в очи с така наречен „ остриета на четвъртата власт “! А и явно нито един публицист не му икономисва неуместните. В това отношение „ онлайн аватарът “ Борисов се оказа незадоволително мощен пред „ харвардския опит “ Петков .

На доста хора това не им изнася, само че резултатите се виждат. А и е естествено – постоянно ще има такива, които се съмняват, че България върви в вярната посока, нали по тази причина сме свободни…

Разбира се, дано не се залъгваме, има още толкоз доста работа за извършване и никой не е споделил, че ще е елементарно, изключително в тази шарена четворна коалиция.

Докато от пътя към същинската независимост на словото бе отхвърлен най-голямата тапа в лицето на Борисов, то има други по-малки камъчета, които могат да ни върнат назад на дъното, от което едвам се отлепихме. Защо не помислим за битката с проруските тролове? Ще успее ли новата шефка Соня Момчилова да махне превръзката от очите на Темида, която самата тя съпоставя със Съвет за електронни медии? Какво се случва в Националното радио и по какъв начин шефства Кошлуков в Националната телевизия?

Посоката обаче е ясна. За да имаме късмет да се отлепим от дъното на още някоя ранглиста, ГЕРБ не би трябвало да въртят кормилото на властта у нас. Кураж и ще си приказваме пак…

Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР