През 2016 г. Виктор Колев, който тогава е на 4

...
През 2016 г. Виктор Колев, който тогава е на 4
Коментари Харесай

Сергей Георгиев от Монтана вдъхнови малкия Виктор Колев за благороден жест /снимки/

През 2016 година Виктор Колев, който тогава е на 4 годинки, е с по-дълга коса от тази на всяко момче.
По това време той научава, че Сергей Георгиев от ПФК „ Монтана “ е дарил косата си. Тогава дребният Виктор взема решение, че желае и той да направи положително дело и да подари косата си, научи организация BulNews.
По това време живее със фамилията си в Монтана, тъй като татко му има женски тим по футбол. Именно за това воин за него е футболист на локалния футболен клуб. Виктор стопира да подкъсява както постоянно косата си и по този начин 3 години по-късно, когато самият Виктор се е насочил към футбола и по-точно към вратарския пост, седмица преди 9-тият си рожден ден, той отрязва косата си.
Още на идващия ден Виктор подарява 43 см. коса на Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент ", която създава и подарява перуки на хора с онкологични болести.
До преди 2 месеца Виктор беше част от тима на ПФК „ Левски “ /София/ родени 2012 на позиция вратар. В омента той е част от Футболна Академия "Арес ", с треньори Росен Танев и треньор на вратарите Кристиян Дяков.
Друг образец за него за добър жест от огромен футболист е вниманието, което му обръща националният вратар и капитан на „ Левски “ Ники Михайлов, с който се среща преди 2 месеца. Тогава Михайлов го е изненадал с куп персонални дарове.
Добро би трябвало да се прави, би трябвало да се подарява вяра и усмивка на хора, които имат потребност, имат вяра родителите на дребния Виктор.
Футболна академия „ Арес “, от която в този момент е част техният наследник, учи възпитаниците си с изключение на да са най-хубавите на терена, да са и положителни хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР