През 2016-а случайно българи засичат Пулев и 20-годишната тогава Янкова

...
През 2016-а случайно българи засичат Пулев и 20-годишната тогава Янкова
Коментари Харесай

„Новата“ на Кобрата му е любовница от 3 години! През 2016-а, медиите услужливо мълчат за папарашките снимки на двойката в Германия

През 2016-а инцидентно българи засичат Пулев и 20-годишната тогава Янкова в немски мол и ги снимат. Кадрите виждат бял свят единствено в няколко уеб страницата, останалите медии необичайно за какво мълчат и казусът се потулва, написа уеб сайтът BGLife.club.

„ Фолкдивата Андреа е унищожена. Любимият ѝ Кубрат Пулев бе сниман да купува облекла на любовницата си в Германия.

Боксьорът е заменил русото прелъщение с млада и изцяло естествена брюнетка, по която няма и грам силикон. Новата двойка бе хваната в немски мол.

Оказва се, че щом мине границата, Кубрат не помни за връзката си с Андреа. На 14-ти октомври 2016г., петък, той е сниман да обикаля мол в Берлин с новата жена на сърцето си “, писаха тогава едвам 2-3 уеб страницата.

От този интервал датират и слуховете за раздялата сред певицата и боксьора, които стават все по-настоятелни през годините, само че двамата поддържат тезата, че са дружно и всичко межди тях е цветя и рози. Андреа някак привиква с този живот, в който към този момент има и трети човек. Тогава стартират и драмите й с антидепресантите, които пие с шепи, качва килограми. Клюкарите шушукат, че всякога, когато е имала някакви искания или е задавала неуместни въпроси, огромният „ мъжага “ Кубрат, крепко е шамарил певицата.

Кобрата спуквал Андреа от пердах.

Страхувайки се, че с авторитетните си другари, Пулев ще спре участията й в нощните заведения, Теодора, както е рожденото име на чалга дивата, се помирява със ориста си и стиска зъби.

„ Истина е, че Андреа не желаеше да роди дете на Кубрат не от суетност, или тъй като избира да гради кариера, а просто тъй като не виждаше бъдещето си с него “, споделят осведомени.

Раздялата пристигнала малко преди Кубрат да залепи целувка на репортерката Джени Суши. Андреа просто си събрала багажа и напуснала дома на обичания си. От страдание към Пулев и по негова молба, тя е се яви на чуването му пред Спортната комисия в Съединени американски щати. Присъствието й сигурно наклони везните в негова употребява, създавайки му имиджа на привързан, виновен и редовен човек.

" Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", написа Андреа на страницата си в Инстаграм преди седмица, с което даде изрично да се разбере, че към този момент не е с Кубрат, а решението е нейно. Всички останали изказвания и трудове са погрешни тълкования по тематиката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР