През 2013 мелезче от Луганск стана световна интернет сензация –

...
През 2013 мелезче от Луганск стана световна интернет сензация –
Коментари Харесай

Брутално! Убиха Кученцето Путин С 6 Куршума! Подозират Руските Тайни Служби!

През 2013 мелезче от Луганск стана международна интернет сензация – хиляди интернет консуматори откриха приликата във физиономията на кученцето и тази на президента на Русия Владимир Путин!



Помиярчето е осиновено от 67-годишния Игор Валенски, който в действителност го кръщава на съветския президент Владимир Путин и го отглежда на двора в скромната си къща отвън града.

Добрякът го приема като смешка, само че мнозина виждат в това провокация, поради обтегнатите връзки сред Русия и Украйна и надлежно мъжът получава серия от закани.

В понеделник сутринта Игор с смут намира своя любим убит с 6 патрона в двора, предава WNDR.

Но кой би протегнал ръка на беззащитното животинче единствено поради интернет нервността и решението на Игор да го кръсти на съветския президент?



Дядо Игор е в потрес от случката!

„ Сигурен съм, че това са сътрудници на съветските секрети служби “, твърди Игор. „ В дрямка чух по какъв начин пред къщата ми стопира кола, и по-късно потегля с цялостна газ. Долових и съветска тирада, само че не чух никакви изстрели – сигурно са ликвидирали Владимир със заглушител. “

Въпреки формалната тъжба от Игор, локалните управляващи са отказали да се заемат със случая. Все отново регионът е в положение на революция, и килърът може да бъде всеки, а управляващите нямат запас да проверяват убийства на домашни любимци.

Игор е безпределно печален, Владимир Путин бе най-близкият му другар. Погреба кучето си в двора. /BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР