През 2009 г. всички споменаваха името на Джеймс Камерън и

...
През 2009 г. всички споменаваха името на Джеймс Камерън и
Коментари Харесай

Кога отново ще гледаме Аватар по кината

През 2009 година всички загатваха името на Джеймс Камерън и то все с хубаво. Защото точно тогава по кината се завъртя " Аватар ", който по това време може и да не беше първият огромен филм на 3D, само че пък остана в историята.

" Аватар " още веднъж е на върха по доходи

Как реагираха в Marvel

Доста години нямаше кой да го смъкна от върха в бокс офиса по общи доходи, до момента в който не се появи " Отмъстителите: Краят ". Тогава режисираният от Камерън филм отстъпи за малко трона, само че след извънредно стартиране по кината в Китай още веднъж си го върна.

И по този начин до ден сегашен " Аватар " е най-касовият филм в историята, като все още приходите му в международен мащаб са впечатляващите 2.84 милиарда $ . От премиерата на кино лентата обаче изминаха цели 13 години и като изключим излъчванията му по малкия екран ни липсва да го забележим още веднъж на огромен екран.

Добрата вест е, че това освен е изцяло допустимо, само че и ще се случи. " Аватар " ще тръгне още веднъж по родните кина от 23 септември . Филмът ще бъде напълно същият като сюжет, само че преживяването ще е по-добро от това преди 13 години, тъй като версията, която в този момент ще се завърти по кината ще бъде механически усъвършенствана.

Като този път ще можем да избираме сред 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. Завръщането на " Аватар " не е по никакъв начин инцидентно, тъй като единствено след няколко месеца ще можем да гледаме и толкоз дълго чаканото му продължение " Аватар: Природата на водата ".

Завръщаме се на Пандора

Първи тийзър на дълго чакания " Аватар: Природата на водата " (Avatar: The Way of Water)

И това не са всички изненади, които ни готви месец септември. От 2 септември още веднъж по кината ще гледаме друга кино класика - " Челюсти ". От 9 септември пък ще си напомним и какво тъкмо се случваше в " Извънземното ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР