През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и

...
През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и
Коментари Харесай

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

През 2008 година Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и Еме, които са от предходния й брак с Марк Антъни. И макар че двете ѝ деца не попадат толкоз постоянно под светлината на прожекторите, певицата е издавала малко в свои изявленията за това по какъв начин растат те.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек в The Greatest Love Story Never Told - какво тормози артиста
Жадна за внимание - по какъв начин Джей Ло ядоса Бен Афлек

Когато тя споделя доста повече, в сравнение с него му се желае

" Вече стават възрастни. Децата в този момент имат толкоз доста информация, доста повече, в сравнение с ние имахме. Те мислят и приказват за нещата и за живота по по-различен метод, в сравнение с аз, когато бях на 15 или 16 години. Мисля, че те ще трансформират света и ще го създадат доста по-добър от нас ", споделя  пред Today през предишния май.

Днес децата ѝ Макс и Еме са към този момент на 16 години. И несъмнено, не са пропуснали да отпразнуват рождения си ден на 22 февруари.

В Instagram профила си певицата е качила видео, от което излиза наяве, че за мотива е пътувала с близнаците до Япония. С откриващия кадър, на фона на песента ѝ " Hummingbird ", чуваме  да споделя: " Никога не съм виждала Макс толкоз разчувствуван. "

А от останалата част от клипа разбираме, че почивката за рождения ден на Макс и Еме е включвала много вечери на открито, посещаване на музей, извършване на покупки, както и обичайната японска чаена гала.

" 16. Пътуване за рождения ден през 2024 година ", написа напълно в резюме певицата към поста си.
 Дженифър Лопес разкрива дали ревнува Бен Афлек от други дами
Ревнува ли Дженифър Лопес Бен Афлек от други дами

И какво би направила певицата, в случай че хване жена да го смъква

Откакто с  се ожениха през 2022 година., фамилията им се разшири. Актьорът има три деца от някогашната си  - Вайълет (18 г.),  (15 г.) и Самюел (11г.), напомня E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР