През 1992 г. германската графиня Карлот Либенштейн умира, оставяйки наследство

...
През 1992 г. германската графиня Карлот Либенштейн умира, оставяйки наследство
Коментари Харесай

Куче продава луксозно имение в Маями

През 1992 година немската графиня Карлот Либенштейн умира, оставяйки завещание в размер на 80 млн. USD на своето куче – немската овчарка Гюнтер III. От тогава до през днешния ден то и неговите наследници се любуват на първокласен живот, притежавайки разнороден портфейл от първокласни парцели, в това число имение в Маями, което в миналото е принадлежало на поп дивата Мадона. През 2000 година певицата продава парцела против 7.5 млн. USD. И през днешния ден той е разгласен за продажба против 31.75 млн. USD.

Къщата, решена тоскански жанр, е с разгъната застроена повърхност от 780 кв.м. Разполага с 9 спални. Имението се отличава с необикновен аспект към залива и голяма територия, засадена с кралски палми и обилна растителност. Новият притежател, с изключение на необикновено красива къща, получава и имот с повърхност от 4740 кв.м, в това число и 30 метра морски плаж.

Гюнтер III живее главно в Тоскана, само че когато е в Маями, спи в някогашната спалня на Мадона, върху особено поръчано кръгло легълце. Портрет на кучето в златна рамка е ситуиран над камината в дневната, която се отличава с причудлива дърворезба на тавана и огромно стълбище, решено в коралов цвят.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР