Превърнаха Народното събрание в абсолютен цирк. Такъв цирк е и

...
Превърнаха Народното събрание в абсолютен цирк. Такъв цирк е и
Коментари Харесай

Коцето от Възраждане зове към гражданско неподчинение зарази зеления сертификат: Превърнаха държавата в цирк!

Превърнаха Народното събрание в безспорен цирк. Такъв цирк е и в цялата страна. Фургончета някакви, вътре " Спешно поделение " ли ще вършат? Така водачът на " Възраждане " разяснява условието за влизане в Народното събрание единствено със зелен и специфичните фургони, които са ситуирани край постройката на Народното събрание, с цел да могат депутатите да си създадат безвъзмездни бързи проби.
свързани новини6656преди 36 минути
Припомняме, че от през днешния ден, след взето решение, пристигнало след многочасови диспути, народните представители да влизат в постройките на Народното събрание единствено със зелен документ, с негативен тест или с PCR тест.

“Призовавам всички жители да създадат като нас - не може да има разлика сред нас и жителите. Ако някой ги санкции да се обърне към нас и ще му предоставим безвъзмездна юридическа помощ “, сподели националистът.

Не считам, че би трябвало да има напън хората да се имунизират. Зеленият упражнява подобен напън, акцентира депутатът.

" Не може да има разлика сред жителите и народните представители ", възмути се Костадинов. Той добави, че майка му, която работила като чистачка на басейн, два пъти в седмицата си правила бързи проби, с цел да може да тя да отиде на работното си място.

Костадинов съобщи и, че от " Възраждане " са приготвили конституционна тъжба против документ, която напълно скоро ще бъде импортирана. Според него, документът лимитира конституционните права на всеки жител за правото му на труд.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР