Претендентът за една от световните титли в тежката категория на

...
Претендентът за една от световните титли в тежката категория на
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Кубрат Пулев няма общо с голямата боксова сцена

Претендентът за една от международните трофеи в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри се изрече остро против Кубрат Пулев. Той насочи обиди към българина и към Антъни Джошуа.

" Мачът сред Пулев и Джошуа за мен не е забавен. Аз желая да виждам огромни мачове, а за жалост на Пулев той не е част от сцената ", сподели Фюри в радиоинтервю.

Англичанинът добави, че въпреки всичко на кръга всичко може да стане. " Но аз желая да видя себе си против (Дионтей) Уайлдър, себе си против Джошуа и Джошуа против Уайлдър. Това е. Няма други играчи. Останалите играчи просто желаят да се намърдат в тежката категория ", съобщи Фюри.

Fury gives his take on the Heavyweight Division and calls Joshua and Pulev, #@#%@$!s@Tyson_Fury@SiriusXMBoxing #fury #wilder #anthonyjoshuapic.twitter.com/pHFb08qJlg
- Barak Bess (@TheBoxingBully) February 5, 2020

След две седмици той се изправя против Уайлдър, който държи международната купа на Световния боксов съвет (WBC).

Словесните офанзиви сред Фюри и Пулев не престават от месеци. Двамата са клиенти на ръководената от Боб Аръм " Топ ранк ". Преди ден Аръм съобщи, че Пулев ще нокаутира Джошуа. Той даже заприказва за мач за лъчение на безспорен международен първенец сред българина и Фюри.

Пулев е формален кандидат на Международната федерация по бокс (IBF) и се приготвя за мач с Джошуа. Българинът стига до трета опция да се бие за международната тила.

" Смятам, че съм се развил чудесно, щом съм на това равнище да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, т.е. най-стръмното и най-трудното, което в действителност може и да се окаже най-лесното ", сподели Пулев в изявление за " Дневник " преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 година Пулев имаше проведен мач с Джошуа, само че се отдръпна поради травма.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР