Претендентът за държавен глава от ВМРО доц. Милен Михов отвори

...
Претендентът за държавен глава от ВМРО доц. Милен Михов отвори
Коментари Харесай

Кандидат-президентите отварят врати: В дома на Милен Михов

Претендентът за държавен глава от Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов отвори вратите на дома си за феновете на bTV. Кандидатът за президент посрещна екипа ни в жилището си в 5-етажен блок в квартал „ Картала “ във Велико Търново. Казва, че живее на покрива – на таванския етаж.

„ На смешка или в действителност, на покрива. Това е едно прелестно място, от което се вижда една прелестна панорама към този в действителност възвишен и приказен град. Това е единственото ми жилище, тук пребивавам и тук ми харесва “, добавя той.

Снимка: btvnovinite.bg

Михов споделя къде пие чаша вино вечер: „ Терасата е обичаното ми място за отмора. Колкото и да е сложен денят, без значение от времето, панорамата се мени безусловно с минути - извънредно красива е. От връх Ботев, през Бузлуджа, целият Балкан е като на длан. Велико Търново е безусловно в краката ти, а Царевец – някъде в далечината се е сгушил в планината. Това е мястото, което осмисля почивката “.

Кандидатът за живее в двустайния апартамент със фамилията си. По думите му споделя домашните отговорности със брачната половинка си - и чистенето, и готвенето.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Жена ми съумя да ме убеди, че върша най-хубавите салати и вечер салатата е моя грижа. Обичам да сготвям. Рибата ми е обичана за подготвяне. Обичам и да я подготвям, обичам и да я употребявам. Домашните отговорности би трябвало да се правят общо. Имам щастливо семейство, което ми дава успокоение и домакински уют “, сподели още той.

Политикът от Вътрешна македонска революционна организация колекционира военни сувенири от Първата и Втората международна война. Показва български бинокъл Б8 – същият като на „ Карл Цайс “, които ги проектират 1917-1918 година, само че ги вършат в София. Притежава и оригинала.
Снимка: btvnovinite.bg

Кутия от немски противогаз също е в сбирката му. Споделя, че е член на профилиран клуб, който се занимава с възстановяване, реконструиране и възстановки от Втората международна война.
Снимка: btvnovinite.bg

Милен Михов има 31-гоишен трабант, фен е на марката.

Заради своята пристрастеност към тези коли като народен представител в 43-ото Народно заседание, Михов внесе предложение за смяна в Закона за придвижване по пътищата, която се дефинира понятието „ исторически автомобил “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР