Претърсени са четири адреса в града в търсене на лицето,

...
Претърсени са четири адреса в града в търсене на лицето,
Коментари Харесай

Издирват помагач на починалия Ангел Христов, жандармерия претърсва Дупница

Претърсени са четири адреса в града в търсене на лицето, което е подкрепило Христов, който е обект на наказателно гонене.

Засега няма информация за резултатите от полицейската интервенция. По случая са формирани две досъдебни производства Първото ще открива аргументите за гибелта и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. Назначена е аутопсия в столична клиника.

Второто следствие е за вещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това. 

Прокуратурата образува две следствия във връзка със гибелта на Ангел Христов, а вътрешният министър сподели по-рано през днешния ден, че се ревизира и версията дали Ангел Христов е влезнал в страната жив, или просто е било превозено тялото му, откакто към този момент е бил мъртъв.

Адресно братя Галеви се водят в с. Ресилово - даже ги има в изборните описи, споделиха от кметството.

В самото Ресилово смятат връщането на Ангел Христов и гибелта му в къщата, където живее брачната половинка му Радмила, за цялостна мистерия.

По-рано кметицата на Ресилово сподели, че не е виждала Братя Галеви. " По непрекъснат адрес те са тук, само че не мога да кажа дали живеят тук. И са били отвън България, доколкото знам, те не са били в страната. Аз не съм ги виждала тук в обитаемото място. Никого не съм виждала ", сподели Марияна Доцина.

Алхиерейският наместник, отец Паликарски, разяснява, че Ангел Христов е получил инфаркт от вълнението при срещата с околните. Той призна, че двамата са били в близки връзки, само че не го виждал след 2012 година

Според шефа на Националното разследване Борислав Сарафов Ангел Христов най-вероятно е влезнал през сухопътната " зелена граница ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР