Престъпниците са извършили насилието срещу финландските момичета през уикенда в

...
Престъпниците са извършили насилието срещу финландските момичета през уикенда в
Коментари Харесай

Става Все По-Зле! Отново Масови Насилвания От Мигранти! Родителите Треперят За Децата Си!

Престъпниците са направили насилието против финландските девойки през уикенда в апартамент в града. „ Единият от задържаните и обвинен за закононарушението е чужденец, който има позволение за престояване във Финландия и който е тук от доста години ”, декларира представител на финландската полиция.

Отбелязва се, че по-рано стана известно за още девет сходни случаи в същия град Оулу. Заподозрените още веднъж са мигранти, някои от които имат финландско поданство, до момента в който други са в страната под статута на търсещи леговище, заяви Блиц. Всички те идват от Северна Африка и Близкия изток. От тези райони идват множеството бежанци, които влизат във Финландия.

Властите в западния финландски град Оулу оповестиха, че мигрантите към този момент нямат право да посещават локалните учебни заведения. Родителите се притесняват за своите деца след зачестилите случаи на с*ксуални набези. Мигранти са посещавали учебните заведения по интеграционна стратегия, с цел да научат повече за локалната просвета и общество. Това обаче към този момент е неразрешено.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР