Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков опроверга медийни информации, че основна

...
Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков опроверга медийни информации, че основна
Коментари Харесай

Кремъл опроверга информация, че Тръмп и Путин ще обсъдят изтегляне на подкрепяните от Иран сили в Сирия

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков опроверга медийни информации, че съществена тематика на срещата на върха сред президентите на Русия и Съединени американски щати ще бъде изтеглянето на подкрепяните от Иран сили от Сирия, съобщи ТАСС.

"В този случай или източниците на "Комерсант ", или тези на "Блумбърг " бъркат, това мога да отговоря ", сподели Песков.

Той сподели, че не е реалистично Съединени американски щати и Русия да вземат решения за трета страна без нейното присъединяване и единодушие.

Песков сподели, че Владимир Путин и Доналд Тръмп ще обсъдят на 16 юли "сирийската проблематика ". Той добави, че се вършат мерки за срещата в Хелзинки и изрази вяра, че държавните глави ще дадат конференция, с цел да оповестят резултатите от техните диалози.

По оценка на Песков "самият факт, че президентите Путин и Тръмп са подготвени на тази среща и се готвят за нея, е позитивен ". "На фона на бедственото състояние в нашите двустранни връзки всяка сходна среща носи особено значение и играе специфична роля ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР