Преспете още веднъж, помислете. С контактите и връзките, които имаме

...
Преспете още веднъж, помислете. С контактите и връзките, които имаме
Коментари Харесай

Чакаме ПП-ДБ да преспят, за да решат за кабинет с ГЕРБ-СДС

" Преспете още един път, помислете. С контактите и връзките, които имаме всички, за дни, седмици, месеци ще изведем България на радикално друго равнище, " това заръча през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на срещата сред Мария Габриел с Политическа партия и Демократична България.

 

" Продължаваме промяната - Демократична България " няма да поддържа кабинет с първия мандат.

 

Това разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в края на срещата с претендента на ГЕРБ за министър председател Мария Габриел.

 

По думите му ПП-ДБ имат решение да не поддържат кабинет на ГЕРБ. Той добави, че новата коалиция няма доверие на партията на Борисов поради нарушеното " джентълменско съглашение ".

 

Преди Петков да изрази позицията на обединяването, думата взе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който изненадващо се появи на срещата. " Първият извод от тази среща е, че имаме толкоз доста общи неща, че е грехота да не ги свършим ", съобщи той.

 

" Добрият звук също е и европейски звук. Считам, че измежду вас има хора и в името на България може да се направи добър кабинет ", посочи Борисов и попита " за какво Асен Василев да не е финансов министър? ". 

 

" Преспете още един път, помислете. С контактите и връзките, които имаме всички, за дни, седмици, месеци ще изведем България на радикално друго равнище, " моли водачът на ГЕРБ. " След това ще намерим решение – положително, неприятно ", добави той. " Мисля, че по-лошо през тези две години от служебните държавни управления няма ", добави Борисов.

 

" Ще проиграем огромен късмет, не се заблуждавайте, че гласоподавателите ни избират избори или други формати ", предизвести той.

 

Кирил Петков отговори, че в една естествена страна се водят диалози за цели, а не за места, далавери, корупция.

 

" Искахме да демонстрираме в този диалог, че, с цел да могат едни решения да се вземат, би трябвало да имаме действителната информация освен на хартия, а какъв е индивидът зад тях ", акцентира той.

 

Петков един път напомни, че ПП-ДБ имат решения на националните си органи да не поддържат първия мандат на ГЕРБ, само че добави, че ще питат още веднъж.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР