Преследват ви проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството,

...
Преследват ви проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството,
Коментари Харесай

Има лесно: Ето какво да направите, ако сте хроничен карък, за да ви провърви отново

Преследват ви проблеми със здравето, не вървят връзките с управлението, на персоналния фронт – цялостен неуспех. Как да променим обстановката, да се избавим от каръка и да заживеем пълноценно?
За да си отговорите на този въпрос, обърнете се към извора на проблемите. Причина за хроничния карък могат да бъдат:
негативна кармйчна програма;
уроки, проклятие;
негативно мислене, конфигурация за крах.

Ако ви е омръзнало да се чувствате като новобранец, следните рекомендации ще ви оказват помощ радикално да измененията ориста си и да се превърнете в същински късметлия.
Причината за хроничния карък може да бъде отрицателна стратегия. На първо място, определете дали нямате уроки. Можете да го извършите благодарение на църковни свещи.
Запалете 3 свещи и три пъти произнесете една от молитвите: „ Да възкръсне Бог ”, „ Отче наш ” или „ Пресвета Богородице “. Ако свещите димят и пламъкът е неустойчив (а в стаята няма вятър), то имате направени уроки, Ако свещта гори отмерено – всичко е наред.
За да се избавите от проблемите, добре е да ревизирате кармата си. Ефективен метод за диагностика е методът на потапяне в предишното.

За задачата направете си отпускаща вана, вземете бележник и запишете всички отрицателни мемоари, които идват в главата ви. Ако след края на диагностиката се убедите, че ви преследват еднотипни неуспехи, значи би трябвало да отработите отрицателната карма.
Понякога неуспехите демонстрират, че се пробвате да се занимавате с нещо, което не е за вас. Не се придвижвате нагоре в службата, началството се заяжда с вас, а последно са ви повишили заплатата преди няколко години?
Може би е време да помислите да промените активността. Аналогичен извод може да се направи и при положение, че непрекъснато работите „ принудително “, преодолявайки апатията и умората.

Може да ви се коства необикновено, само че даже самият метод на мислене е кадърен да оказва въздействие върху живота ви. Ако желаете да разберете по какъв начин да се избавите от каръка, започнете работа над самите себе си.
Не е нужно непрекъснато да се тресете в очакване на всевъзможни беди и неуспехи – това ви лишава от сили и не ви разрешава да забележите шанса си. Настройвайки се на отрицателни събития, вие ги притегляте в живота си. В подсъзнанието ви се внедрява негативна конфигурация.
Когато се появи следващият проблем, отделете 5- 10 минути да поразмислите умерено над него. Постарайте се да видите разнообразни разновидности на развиване на събитията, вземете решение и забравете за казуса.

Не се тревожете повече за нищо, тъй като сте създали всичко по силите си. Вече можете да се заемете с по-приятни неща – срещи с другари, хубава книга, забавен филм. И не пришпорвайте събитията – дано всичко следва своя натурален ход.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР