Преследване заради крадена кола и ранени полицаи след катастрофа с

...
Преследване заради крадена кола и ранени полицаи след катастрофа с
Коментари Харесай

Как задържаха мъж с 23 000 лева откуп за крадена кола?

Преследване поради крадена кола и ранени служители на реда след злополука с три полицейски автомобила – по този начин изглеждаше екшънът в София, разиграл се в понеделник вечерта. При акцията беше арестуван 27-годишен мъж, до момента в който получавал откуп на стойност 23 000 лв. за крадена кола.

При ареста обаче мъжът е опитал да избяга и се стигнало до гонене с униформените, при което са потърпевши и служители на реда.

Всичко стартира преди седмица, когато арестуваният похищава първокласен автомобил, свързва се със притежателя му и желае откуп. Някъде там се стига и до въпросната сума. Уговарят се за ден и място, на което да бъде предадена колата и сумата – на „ Ботевградско шосе ”.

Малко откакто престъпно проявеният 27-годишен мъж, взема парите, започва гонене. Опитва се да го спре автомобил на полицията, който не е брандиран, само че е със сигнална лампа. Заради високата скорост, с която са карали, други два полицейски автомобила, също небрандирани, се блъскат в тях и по този начин се стига до злополука с общо четири коли.

Двама служители на реда са откарани в болница без съществени пострадвания, заяви Николай Пелтеков, шеф на бранш " Престъпления, свързани с МПС ". А мъжът, похитил първокласната кола, беше арестуван. До късно нощес продължиха разпитите на място.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР