Преслава с концерт в Пловдив - това е причината Борислав

...
Преслава с концерт в Пловдив - това е причината Борислав
Коментари Харесай

Перуката искал мачът да е в Пловдив, защото... Преслава тогава имала концерт!

Преслава с концерт в Пловдив - това е повода Борислав Михайлов да упорства толкоз доста европейската подготовка с Унгария да се състои в града под Тепетата! Дотам я докараха управниците на родния футбол - всички да се бъзикат с тях, а в този звук са и унгарските медии и последователи.

Вчера стана ясно, че дуелът, който е жизнен за " маджарите " и класирането им за Евро 2024, ще се състои по стратегия - в София, на националния стадион " Васил Левски ", единствено че с изменен час - 19:00 (б.а. - първичният беше 21:45) и без аудитория. Ние нямаме дисциплинарно наказване, само че от БФС взеха решение по този начин, с цел да се се сблъскат с националната обич и декларирания от почитателите митинг, който ще започва в 17:00 часа.



Адвокат Георги Градев съобщи още през вчерашния ден, че е входирана нова тъжба в съда в Лозана - този дуел да бъде с аудитория, защото няма учредения да се играе при закрити врата.

Днес Йордан Лечков съобщи най-нагло, че решението е на УЕФА, измивайки си ръцете с европейската централа. Всъщност, какадуто, както го назова преди време Венцеслав Стефанов поради метода му на обличане, и Борислав Михайлов са определяни от всички като тези, които водят българския футбол към дъното. Зевзеци даже разгласиха в интернет колаж, на който двамата са в ролята на музикантите, които свиреха по време на потъването на " Титаник ".



А по-будните се " светнаха " за какво Борислав Михайлов е настоявах този дуел да се играе на " Колежа " в Пловдев, тоъй като същата вечер на сцената в локално заведение ще пее Преслава - обичаната певица на Перуката, който преди време беше сниман по какъв начин кърши снага на шлагер на чалгаджийката.

То и родният ни футбол наподобява на чалга, както преди време починалият Ферарио Спасов - огромен почитател на рок музиката, го оприличи. И с право...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР