Преслава, която кара цяло лято край морето, заради много участия,

...
Преслава, която кара цяло лято край морето, заради много участия,
Коментари Харесай

Преслава на почивка с мама и тате в Несебър

Преслава, която кара цяло лято край морето, поради доста участия, сега е на отмора с мъжа си Павел, щерка си Паола и родителите си Кольо и Янка.

Тези дни фамилията има мотив за празник. „ Дядо Кольо има най-стария трабант ”, похвали се гордата певица и сподели фотография, за която баща й театралничи с внучка си Паола пред трабанта-победител с грамота и купа. Както е известно, Кольо е буен обожател на ретро коли, а трабантът му е същинска светиня, пред която са цъкали възторжено на не едно и две изложби. На последното Кольо обрал овациите на публиката и спечелил купата. От фотосите, които Преслава показа, стана ясно, че с Паола също са били на ревюто. В момента фамилията е на отмора в Несебър.

Преслава, а и сестра й – националната певица Ивелина Колева, са извънредно близки и имат мощна връзка с родителите си. Преслава нееднократно е споделяла за поддръжката на майка си и татко си. Кольо и Янка, от която двете звезди на „ Пайнер ” са наследили музикалния си гений, постоянно са насърчавали дъщерите си и са им вдъхвали кураж да сбъдват фантазиите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР