Преслава е явно е влюбена, но не в гаджето си

...
Преслава е явно е влюбена, но не в гаджето си
Коментари Харесай

Преслава, смени си ботушите! Павел нови чепици не може ли да й купи?!


Преслава е очевидно е влюбена, само че не в гаджето си Павел Лазаров , а в чифт ботуши, с който е неразделна от най-малко 3 месеца, научи HotArena .

 

От есента насам брюнетката няма присъединяване, на което на не е с обичаните чизми.

 

Павеле, нали си богат наркобос, вземи купи нови обувки на обичаната си Преслава, че от 3 месеца върви единствено с едни и същи чифт. Вмирисаха се тези чепици, бе. Стискаш ли се, какво? ”, къде на смешка, къде в действителност подмятат феновете на „ сложната ” чалга дива. Най-вероятно обувките не са евтини, само че въпреки всичко е редно да глези крачетата си с разнообразни чифтове, съскат в обществените мрежи, писа „ Таблоид “.

 

Дори и в Лондон, където имаше присъединяване на 13 декември, Преслава се изтъпани с усмърдените обувки. Тя ги комбинира с къси рокли, поли или панталонки, които нормално са в обичания й черен цвят. Особено около бременността си, изпълнителката на „ Не се изтриваш ” върви най-вече в тъмни облекла с цел да прикрива наедрялото си коремче. Тя към този момент е качила към 5 кг. над нормалното си тегло и към този момент не е кльощава и с анорексичен тип.

 

Преслава не пропуща да разхожда чизмите на всички места и когато и да е. Дори и на почитателите й им прави усещане, че през ден я виждат с тях по нейните клубни участия.

 

Въпреки високите възнаграждения, които взима за пеене по кое време онлайн, по кое време на плейбек, очевидно не й се охарчва за други чепици. Преслава не е измежду фолк певиците, които пръскат луди пари за облекла. Въпреки, че се облича скъпо и стилно, тя няма кой знае какъв брой огромен дрешник на фона на колежките си Галена, Цветелина Янева и други „ Може да икономисва за бебето – за дрешки и креватче ”, оправдават я най-верните й фенове, а други шеговито подмятат, че се молят за Коледа Преси да получи нови ботушки.

 

Факт е също, че родните чалга фурии се надпреварват коя да снима по-луксозен клип. От години обаче Преслава не желае да се състезава с колежките си и прозорливо е скътала пари за черни дни. Вероятната причина са идните сватбени проекти с новия й другар Павел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР