Препоръчително е да жабурите след ставане от сън. По този

...
Препоръчително е да жабурите след ставане от сън. По този
Коментари Харесай

Той Жабуреше Всяка Вечер Със Зехтин И С Него Се Случи Нещо Зашеметяващо! Ще Го Направите И Вие!

Препоръчително е да жабурите след ставане от сън. По този метод ще изчистите от устната празнина микроби, натрупали се до момента в който спите. Друга алтернатива е да опитате с процедурата до момента в който вземате утринния си душ. Препоръчителното времетраене е от 10 до 20 минути, с което ще гарантирате отличния резултат от жабуренето. Не позволявайте на течното масло да попада в гърлото, поради токсичния материал, който се събира в поетото количество по време на процедурата. Субстанцията би трябвало да минава само към венците и сред зъбите.

Как работи този способ? Олиото или зехтинът се смесват със слюнката по време на жабуренето и по този метод се отстраняват налепите, обират се микорбите, които населяват устната празнина. С жабуренето се освобождават и синусите, прочиства се и слузта в гърлото. Към края на жабуренето течността става мръсно бяла. Това е знак, че е време да я изплюете. За да не абсорбирате нежеланите бактерии още веднъж, след жабуренето изплакнете с чиста вода устата си, а по-късно изпийте чаша вода.

Ако жабурите постоянно ще постигнете избелване на зъбите, издръжливост на венците, невисок риск от кариеси и инфектиране на венците. Лошият мирис изчезва, както и кървящите венци, а заплахата от язви в устната празнина понижава доста. И това не е всичко! Описани са редица случаи, при които признаците на алергии понижават, кожни проблеми като псориазис се лекуват сполучливо, подмладява се и кожата при външно нанасяне на рафинирани течни масла. Има случаи, в които профилактиката с олио или зехтин облекчава мигренозните пристъпи и възпалителните процеси при артрит, оказва помощ при бронхит и бодърствуване.
http://delo.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР