Преподавател в Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) пее

...
Преподавател в Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) пее
Коментари Харесай

Скандал! Преподавател от УНСС пее чалга песен на Константин пред студентите си

Преподавател в Университетът за национално и международно стопанство (УНСС) пее шлагера на Константин “Ти си единствено 8 клас ”. Видеоклип с такова наличие стана шлагер в обществената мрежа Tik-Tok, като единствено за два дни има над 100 хиляди преглеждания. От фрагментите се вижда по какъв начин въпросният учител стои пред цялостна публика със студенти, които се любуват на музикалното му осъществяване.

На този декор обаче се оказва, че преподавателят в действителност е знаменит оперен артист, споделя ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров. В собствен коментар в обществените мрежи той написа:

“Ще помоля злобарите първо да видят залата, цялостна със студенти, добре оборудваната публика с механически средства и аудио техника. Второ, това, което не се вижда, е, че преподавателят е знаменит оперен артист и бизнесмен, тематиката на лекцията е за музикалното предприемачество, а дисциплината естествено е “Предприемачество ”. Така че УНСС rulz ”, споделя Димитров.

В мненията под неговата обява пък се вижда по какъв начин студенти са участвали и на други негови осъществявания, а точно – оперни. Последваха и голям брой позитивни мнения.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР