Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор

...
Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор
Коментари Харесай

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им сътрудник Speedsector събраха стотици участници с адреналин в кръвта в едно завладяващо тридневно премеждие, наречено „ Supercars DreamDrive “. Екипажите имаха опция да се насладят на шофиране по затворени планински прави, а сътрудникът на Премиум Рали София - Свети Влас Примекс - Гуми и Сервиз се погрижи всички да имат несъмнено и положително сцепление.

Стартът беше даден на 26 април 2024 година, където близо 70 автомобила минаха по затворения за Събитието път от Банско до околност „ Шилигарника “. Участниците тръгваха през несъмнено време, а насрещното придвижването беше спряно за времето на прекосяване. За още по-големи дози адреналин се организира паметен преход с ATV и UTV в Пирин планина.

На централния площад в Банско хиляди почитатели посрещнаха мощните коли, а в това време най-любознателните съумяха да се запишат за гратис крипто образование в BoneV Academy. Гостите на събитието чуха мощните мотори и разгледаха десетките коли. Също по този начин имаха опция да се съветват гратис по какъв начин могат да се снабдят с ново возило посредством 7CARS, които имат над 10 годишен опит с вноса на коли.

Събитието се организира с поддръжката на Община Банско, които подариха на всички присъстващи доста позитивни страсти и фолклорна стратегия.

Десетки се качиха на тестовите коли на Maserati - Auto Italia за едно запаметяващо се кръгче. Първият електрически SUV на Maserati Grecale Folgore беше показан пред аудитория, точно в Банско по време на Премиум Рали София - Свети Влас, а събралото се голям брой не скри възхищението си от новия модел. Много награди зарадваха пълнолетните гости, тъй като се включиха в специфичните провокации на 8888.бг, които поддържат виновната игра.

На идващия ден десетките конски сили на расовите премиум коли дойдоха в Гърция. В неделя на площад „ Аристотел “, в сърцето на Солун, суперколите събраха хиляди почитатели. Най-голям интерес за жителите и гостите на града провокираха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни коли, част от Събитието, събрани на едно място.
Повече фрагменти и видеа от „ Supercars DreamDrive “ може да видите в обществените мрежи на Премиум Рали София - Свети Влас Facebook и Инстаграм, като фотосите са с създател Светослав Ханджийски.

Събитието се организира с поддръжката на Евролинк, Pulse, Tailor Made by BatChavo Inside, Община Банско и Bansko The Club.
Сезон 2024 на Премиум Рали София - Свети Влас се осъществя с медийната поддръжка на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria, РАДИО 999.

*Източник: Премиум Рали София - Свети Влас
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР