Премиум подразделението на китайския концерн Great Wall - Haval, специализирано в производството

...
Премиум подразделението на китайския
концерн Great Wall - Haval, специализирано в
производството
Коментари Харесай

Haval с нов стилен компактен кросовър - видео

Премиум подразделението на китайския концерн Great Wall - Haval, профилирано в производството на кросовъри, се готви да представи нов стилен кросоувър с име Chulian /First Love - Първа любов/. Премиерата на новия модел ще се състои в рамките на автомобилното ревю в Гуанджоу, което ще отвори порти на 28 ноември. Компактният Haval First Love отваря нови измерения в развиването на китайската марка.

Кросовърът е построен върху модулната платформа на концерна Lemon и ще заеме своето място в линията на производителя една стъпка над компактния Haval H2. Габаритите на модела са 4472 мм дължина, 1841 мм широчина, 1619 мм височина, а междуосието му е 2700 мм. Екстериорът на автомобила е напълно съгласуван със съвременния дизайнерски език на марката.



Кросовърът Haval First Love има характерна хромирана решетка, истински фарове и L-образни задни светлини, мощна ризница, релси на покрива, необятни арки на колелата, первази на вратите и ярки цветни акценти по цялото тяло.

Салонът наподобява доста съвременен. Вътре има цифрово табло, мултимедийна система с гласов надзор и различаване на лица, head-up екран, въртящ се селектор на предавките и голям набор от системи за подпомагане на лидера.

Под капака начело е ситуиран 1,5-литров турбо мотор GW4G15K с мощ 150 к.с., който е сдвоен с шестстепенна ръчна трансмисия или роботизирана трансмисия. Възможни са и хибридни и изцяло електрически версии, така като платформата Lemon е съвместима с такива устройства. Няма информация за датата на пускане на модела на пазара, както и за експлоатационните разноски.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР