Премина много рисково между пресичащи пешеходци на пешеходна пътека с

...
Премина много рисково между пресичащи пешеходци на пешеходна пътека с
Коментари Харесай

Полицаите, задържали шофьор след гонка: Държеше се неадекватно, трябваше да го респектираме с оръжие

" Премина доста рисково сред пресичащи пешеходци на пешеходна пътека с риск да ги блъсне. Привлече ни вниманието и тръгнахме след него. Забелязахме, че мина и на алено. Подадохме му сигнал, той форсира, не се подчини, мина на още два светофара на алено, с доста рисковани обстановки за пешеходците ", съобщи пред БТВ Асен Перфанов, един от служителите на реда, задържали 32-годишния водач след гонка.

Асен Перфанов и сътрудника му Георги Груев желаят подкрепление. Другият екип от служител на реда блокират пътя му в дребната еднопосочна уличка. " Видя се, че няма да стане с положително, трябваше да го респектираме с оръжие ", съобщи младши специалист Николай Русимов.

" Той се държеше несъответстващо, продължаваше да не изпълняваше разпорежданията, наложи се да респектираме с оръжие. Скочи на задната седалка и изяде нещо ", добави Асен Перфанов. Да кара без брошура не е първото му нарушаване на пътя.

" Беше доста нападателен. Боричкаше се, усукваше се. Мяташе крайници и ръце. Видимо беше в несъответстващо положение, може би след приложимост на опиати, тъй като даде проба за алкохол беше негативна, само че изрично отхвърли тест за опиати ", съобщи Геогри Груев.

При задържането пострадаха с леки порезни рани и строшен пръст двама униформени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР