Премиерната романтично-фантастична поредица стартира на 11 декември и ще върви

...
Премиерната романтично-фантастична поредица стартира на 11 декември и ще върви
Коментари Харесай

Любов между човек и изкуствен интелект в новия сериал Не съм робот

Премиерната романтично-фантастична поредност започва на 11 декември и ще върви всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Новият фамилен канал на bTV Media Group – bTV Story, който потегля в понеделник (11 декември), ще продължи дългогодишната традиция на своя предходник – bTV Lady, да е дом на азиатското кино в България с най-популярните, качествени и завладяващи заглавия. Още в деня на старта на bTV Story феновете ще могат да се насладят на премиерата на тоталния корейски шлагер „ Не съм робот “ (I`m Not a Robot), проследяващ невероятната история на млад мъж с алергия към други хора, който избира да показа живота си с изкуствен интелект. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер в специфичния слот за азиатски сериали в програмата на новия фамилен канал – 22:30 ч., като ще са налични и онлайн на VOYO.

 


В центъра на историята е Ким Мин-кю – млад бизнесмен, акционер в един от най-големите финансови холдинги в Южна Корея – „ KM Financial “. Въпреки че разполага с неограничени благоприятни условия и има атрактивен външен тип, той живее изолиран метод на живот заради мощна алергия към други хора. Ким Мин-кю развива мощни животозастрашаващи обриви, които бързо се популяризират по цялото му тяло след каквато и да е форма на кожен контакт с различен човек.

Компанията на Ким Мин-кю работи с екипа на професор Хонг Баек-кюн, който скрито е основал модернизиран хуманоиден робот с името „ Аджи 3 “. Изкуственият разсъдък има човешки образ, направен по облик и сходство на някогашната другарка на професора. Хонг Баек-кюн взема решение да даде изобретението си на Ким Мин-кю, само че в последния миг заложеният код се срутва и роботът отхвърля да се движи. Единственият излаз за съобразителния професор е да се обърне към някогашната си – Джо Джи-а, и да я помоли да се показа за своята двойничка – „ Аджи 3 “ пред Ким Мин-кю, като в подмяна ѝ предлага 10 милиона вона.

В устрема да развие новостартиралия си личен бизнес, Джо Джи-а приема предизвикването и влиза в живота на привлекателния Ким Мин-кю със скрита слушалка в ухото и роботизирани движения… Вярвайки, че пред него стои изкуствен интелект, Ким Мин-кю не получава никаква алергия и стартира да споделя живота си с новаторското откритие 24 часа в денонощието. Учудващо и за самия него, предприемачът стартира да усеща необяснима обвързаност към красивата „ Аджи 3 “, която се ускорява с всеки минал ден. Дали е допустимо сред двамата да се зародят усеща и какво ще последва, когато Ким разбере, че роботът в действителност е… същински човек от плът и кръв, феновете на bTV Story ще схванат в епизодите на премиерния корейски сериал „ Не съм робот “.

Главните функции в продукцията са поверени на едни от най-популярните корейски артисти – Ю Сънг-хо (Ким Мин-кю) и Че Су-бин (Джо Джи-а), трансформирали се в любимци на публиката в цяла Азия с въздействащото си екранно партньорство.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР