Премиерът знае ли, че Александър Николов, известен с рязаното си

...
Премиерът знае ли, че Александър Николов, известен с рязаното си
Коментари Харесай

Прокуратурата спи ли? Александър Николов с рязаното ухо върти грандиозни далавери в АЕЦ Козлодуй

Премиерът знае ли, че Александър Николов, прочут с рязаното си ухо и началник в АЕЦ „ Козлодуй “ се подиграва с страната?

Възмутително е, че зам. Изпълнителния шеф на най – значимия стратегически обект в България – АЕЦ „ Козлодуй „

е прочут не с друго, а с рязаното си ухо,като мълвата гласи, че са го лишили от него поради далавери и несъблюдение на финансови ангажименти. Та, макар случката с рязаното ухо,Александър Николов в този момент още веднъж си разрешава да върти странните си покупко-продажби на площадката на нуклеарната ни електроцентрала, трансформирайки я в пазарище за продажба на месо и артикули създавани от неговото семейство! За задачата Николов употребява персоналния си шофьор(и единствено него ли като чиновник на централата), който кара служебното му Волво, с цел да провежда месното пазарище в АЕЦ -а,за което към този момент писаха наши сътрудници от други медии!

Тук идва обаче един фундаментален въпрос!

При състояние, че на този стратегически обект се организират борси за месо и производни артикули от плантация ”багри ”премиерът Бойко Борисов от там ли си купува месото за празничната си трапеза и изобщо знае ли до каква насмешка е докарана АЕЦ „ Козлодуй “ от компрометирания Николов?!

И ще разреши ли Борисов сходно пазарище на площадката на АЕЦ “ Козлодуй “ и към нея да продължи да съществува? Най – стратегическия обект в България в пасбище за овце ли ще го превърнем, „ посредством “ на сходни персони, като Николов?! Все въпроси, на които се надяваме, че премиера Борисов ще реагира, отстранявайки лицето, което се подиграва искрено с дадената му власт и се употребява от служебните си богатства, с цел да върти частния фермерски бизнес на фамилията си! Явно рязането на ухото на Николов е отключило фермерските му умения, само че не би трябвало да забравяме, че подобен човек ръководи АЕЦ – а, от който зависи цяла България, и енергийната им сигурност! На ход са министър председател и министър, написа alarmanews.com
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР