Премиерът в оставка, болнични и отпуска Бойко Борисов пусна видео

...
Премиерът в оставка, болнични и отпуска Бойко Борисов пусна видео
Коментари Харесай

Вместо да говори в парламента, Борисов чешка кучето си Борко

Премиерът в оставка, болнични и отпуска Бойко Борисов пусна видео по какъв начин се радва на каракачанката Борко в градината на къщата си в Банкя. Той наподобява в добра форма и се придвижва с леко накуцване бастун или патерица по неравния терен. Възстановяването очевидно е положително единствено два дни след интервенцията на скъсания му менискус.

Народното събрание беше задължило Борисов да се яви в сряда, с цел да даде пояснения за българския План за възобновяване и резистентност, който държавното управление отхвърли да внесе в Европейска комисия. Залогът са 12 милиарда лв. грантове от Европейски Съюз. Борисов не се яви, макар че може да върви с леко накуцване из градината си.

Народните представители нямаха опция да се зарадват на Борисов, само че за сметка на това доста щастливо беше неговото куче, което беше " начешкано " от стопанина.

" Красавецо мой. Беше ли ти мъчително? Ох, ох, ох, дай тая гърбинка здрава... Я да забележим зъбките по какъв начин са? Какво се единствено се въртиш, да те чешкам ли искаш, маймуно моя... ", сподели Борисов на своето обичано куче и всичко това бе излъчено във Facebook.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР