Премиерът Петков втрещи публиката по време на годишния отчет на

...
Премиерът Петков втрещи публиката по време на годишния отчет на
Коментари Харесай

Кирил Петков предозиран: С МВР и Рашков законността се връща в България

Премиерът Петков втрещи публиката по време на годишния доклад на Министерството на вътрешните работи. Той поздрави Министерство на вътрешните работи и Бойко Рашков за това, че с тяхната активност " законността се връща в България ".

Петков пусна на цялостни оборото " фабриката за клишета " и въодушевено сподели, че Министерство на вътрешните работи е " на страната на народа ". И регистрира, че сега се намираме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, на народа или от тази на статуквото, корупцията и недосегаемите. И дума няма за неговото лично нарушение на закона и то на главния закон - Конституцията. Потвърдено от Конституционния съд!

Петков поздрави Министерство на вътрешните работи и за това, че в страната ни е имало почтени избори. " Ако това не се беше случило, в случай че имахме пазаруване на гласове, в случай че можеха локалните дерибеи да не престават да управляват огромна част от гласовете на българския народ, всички ние може би нямаше да сме тук през днешния ден ", регистрира той.

И дума не сподели за множеството правосъдни решения, с които беше изобличен и потвърден произволът на Министерство на вътрешните работи и Рашков по време на акциите за парламентарни избори предходната годана.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР