Премиерът , отговаряйки на журналистически въпрос, заяви, че правителството в

...
Премиерът , отговаряйки на журналистически въпрос, заяви, че правителството в
Коментари Харесай

Скопие е готово да заяви, че няма териториални претенции към България

Премиерът, отговаряйки на журналистически въпрос, съобщи, че държавното управление в Скопие е квалифицирано да направи устно или документално изказване, че няма териториални искания към България, както и още веднъж да удостовери, че няма да се меси в нейната вътрешна политика, написа " Независен весник ".
" Вярно е, че няма нужда от нов контракт и България е съгласна с това. Нямаме проблем с устно, документално изказване или декларация да заявим, че Република Северна Македония или в резюме Северна Македония, значи територията на нашата страна, че нямаме териториални искания към България или съседите. Съгласни сме с това, което съществува в конституцията и в Договора с България, че ненамесата във вътрешните работи на прилежащи страни е принцип, в който имаме вяра. Готови сме в тази декларация да потвърдим триумфите, които е постигнала историческата комисия. Готови сме да поемем обвързване за укрепим икономическото съдействие ", е декларирал Заев.
 Заев още веднъж безапелационен: Няма потребност от нов контракт с България Заев още веднъж безапелационен: Няма потребност от нов контракт с България
Премиерът на Северна Македония Зоран Заев повтори през днешния ден, че няма потребност от нов контракт с България, защото съществуващият в този момент е отличен...
СДСМ организира през вчерашния ден първия си цифров конгрес, на който одобри партиен кодекс за нравственос, оповестяват изданията в Скопие. Медиите означават, че водачът на партията ще се избира на директни избори. Управляващата в Северна Македония партия заяви за признатите решения на конгреса, измежду които е въвеждане на изцяло полово пълноправие и равноправно присъединяване на мъжете и дамите и още по-голяма демократизация на партията.
Посочва се и че аленият цвят остава цветът на СДСМ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР