Премиерът Николай Денков заяви пълна подкрепа за спортния министър Димитър

...
Премиерът Николай Денков заяви пълна подкрепа за спортния министър Димитър
Коментари Харесай

Калин Стоянов тръгна в правилната посока, доволен е Денков

Премиерът Николай Денков съобщи цялостна поддръжка за спортния министър Димитър Илиев, като уточни, че не знае за какво от ГЕРБ му желаят оставката.

Коментарът си министър-председателят направи на ВИП терминала на летище София, където към 16 ч. кацнаха златните ни девойки по шахмат.

Въпреки че първоначално Денков отхвърли да разяснява политически въпроси и прикани медиите да се концентрират върху шахматистките ни, министър председателят въпреки всичко разяснява и от през днешния ден следобяд.

Всъщност Денков не чул брифинга, само че прочел известието, че трима полицейски чиновници към този момент са освободени. Това е знакът, който би трябвало да разчетем, съобщи Денков във връзка с настояването му - Министерство на вътрешните работи шефът да признае за полицейско принуждение.
 Денков хвърля оставка, в случай че Министерство на вътрешните работи шефът не признае полицейско принуждение
Денков хвърля оставка, в случай че Министерство на вътрешните работи шефът не признае полицейско принуждение

Мария Габриел не слезе пред медиите в Министерски съвет

" Насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Тези, които биеха паднали хора, би трябвало да си получат наказването. Това е доста дребна част от чиновниците, които бяха там. Искам да поздравя останалите за това, че не разрешиха да бъдат изкушени ", уточни министър председателят.

Калин Стоянов потегли в вярната посока,  поздрави Денков, който изрази вяра, че Министерство на вътрешните работи шефът ще извърви този път до дъно.

Премиерът разяснява и обстановката в шахмата, като по-рано стана ясно, че тимът ни на Европейското състезание е постигнал триумфите си без държавно финансиране.

" Пари за българския шах ще има, когато се оправи шахматната стратегия с федерациите. В момента лиценз има единствено една от тях, към която тези девойки не принадлежат ", уточни Денков. Той увери, че тази седмица ще организира среща с федерациите по шахмат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР