Премиерът Николай Денков откри днес Глобален форум на жените лидери.

...
Премиерът Николай Денков откри днес Глобален форум на жените лидери.
Коментари Харесай

Глобален форум на жените лидери се провежда в София

Премиерът Николай Денков откри през днешния ден Глобален конгрес на дамите водачи. С конференцията Съветът на дамите в бизнеса отбелязва 10 години от своето основаване. Събитието подчертава върху работата на организацията, която е обвързвана с поддръжката за равенството сред половете, многообразието и приобщаването на другите хора в бизнес дейностите.

Форумът си слага за цел да показа сполучливи планове на компании, организации и вдъхновяващи дами водачи, които ще споделят работещи решения за равнопоставеност, както и свои персонални истории за превъзмогване на стандартите. Дискусията ще разисква дали има невъзможни територии за дамите.

Участничките ще описват за упоритостта си да превъзмогнат провокациите по пътя към триумфа.

Управляващият шеф на Международната банкова федерация Хедвиге Нюенс ще подчертава върху основната роля на бизнеса за овластяването на дамите и построяването на равнопоставена среда в интернационалните компании. В полемиката за ролята на страната в насърчаването на равенството и общественото включване ще вземат участие министрите Иванка Шалапатова, Милена Стойчева и Юлиян Попов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР