Премиерът Николай Денков и министърът на туризма Зарица Динкова идват

...
Премиерът Николай Денков и министърът на туризма Зарица Динкова идват
Коментари Харесай

Денков и Зарица идват в Пловдив

Премиерът Николай Денков и министърът на туризма Зарица Динкова идват в Пловдив през днешния ден за две паралелни събития.

По самодейност на Динкова в Пловдив от 11 часа в Дома на културата „ Борис Христов “, Малка конферентна зала (ул. „ Гладстон “ № 15) ще се организира среща-дискусия. Тя се провежда със съдействието на Община Пловдив и кмета Костадин Димитров.

Повод за събитието е слагане на дневен ред на провокациите и опциите пред Тракийски туристически регион, както и набелязване на цели за сполучливото му действие в интерес на общините.

На срещата са поканени представители на 35-те общини, които с решение на Министерски съвет попадат на територията на Тракийски туристически регион.

Премиерът акад. Николай Денков пък ще посети Аграрния университет в Пловдив в петък, 19 януари, откакто предиобед завърши със заседаниена Министерски съвет.

В 14:30 часа министър-председателят ще взе участие в полемика на тематика „ Нови акценти на условията за акредитация на висшите учебни заведения “. След това акад. Денков ще организира среща с управлението на Аграрния университет.

Срещата обаче е закрита за медии.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР