Премиерът Кирил Петков, който излезе пред протестиращите пред сградата на

...
Премиерът Кирил Петков, който излезе пред протестиращите пред сградата на
Коментари Харесай

Човекът от лявата страна на премиера. Кой е?

Премиерът Кирил Петков, който излезе пред протестиращите пред постройката на Министерски съвет хора, с цел да приказва с тях, само че малко на брой видяха забавен подробност.

Той бе съпроводен от облечен в цивилни облекла мъж на забележима възраст към 50 година, който носеше куфарче. Всъщност индивидът е част от НСО, а куфарчето – нещо напълно друго.

То се оказа прибрано прилежно кевларено одеало с автоматизирано разтягане, което е извънредно издръжливо. То стопира изстреляни симултанно няколко проектила, способно е да защищити както от взривна вълна, по този начин и от осколки и действително се употребява като мобилен щит при положение на офанзива.

Проверка на Флагман откри, че сходни продукти се продават свободно в мрежата, главно на американския пазар. Цената е към 700 $, само че евентуално има и по-скъпи разновидности.

Ако се вгледате в фрагмента, ще видите, че индивидът, който държи „ куфарчето “ до премиера, е разположил палеца на лявата си ръка по необикновен метод на дръжката. Точно там в действителност се намира „ спусъкът “ на кевлареното одеало, с което то се разпъва за елементи от секундата и влиза в ролята си на щит. 

Оказа се, че министър председателят Кирил Петков, който прояви „ храброст “, появявайки се пред протестиращите, се е подсигурил при положение, че нещо се обърка. Това обаче е разбираемо и е процедура на всички места в света, когато публично лице се появи на такова обществено събитие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР