Премиерът Кирил Петков коментира твърденията, че властта е наредила полицейската

...
Премиерът Кирил Петков коментира твърденията, че властта е наредила полицейската
Коментари Харесай

Петков: Само луд може да каже, че арестуваме Борисов, за да скрием войната

Премиерът Кирил Петков разяснява изказванията, че властта е наредила полицейската акция, с цел да отвлече вниманието от решенията, които се взимат за войната в Украйна.

Вие представяте ли си да сме арестували Борисов, с цел да скрием войната в Украйна - това е би трябвало да си вманиачен, с цел да го кажеш, разяснява Петков.

Министерство на вътрешните работи най-сетне е свободна да работи, както е по закон, без да се тормози, това разяснява министър председателят Кирил Петков от село Малко Кадиево, където е на ревизия.

Истината каква е: Министерство на вътрешните работи най-сетне е свободна да работи както е по закон без да се тормози. Вече механически сме съвсем приключени и към този момент ще имаме дата когато госпожа фон дер Лайен ще подпише Плана за възобновяване.

Никакви ракети няма да се дават на никого в този миг, само че поддръжката ни в Украйна ще продължи да е такава, както до момента.

Нашата прокуратура я няма, получаваме сигнали от другаде. Хора, направили закононарушения, се разхождат свободно, тъй като нашата прокуратура не работи. Не мисля че може да се скрият към този момент нещата, които европрокуратурата подава.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР