Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал да

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е поискал да
Коментари Харесай

Заради „Суджукгейт” оставки в ръководството на ГЕРБ – Добрич

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е изискал да бъдат освободени всички членове на ГЕРБ – Добрич, оповестиха от пресцентъра на партията.

По-рано през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров изиска и получи оставката на депутата от Живко Мартинов от Добрич.

Той е спекулирал с името на Бойко Борисов и по този начин е съумял да се снабди с 4 тона суджук, 60 кг кайма и филе „ Елена”.

„ Всички 4 тона суджук са били показани на Живко Мартинов като предопределени за министър-председателя, извозени са били с бус от водач на народния представител до помещение, където самият депутат е провел сушенето на суджука, проверкатата е посочила, че даже 1 суджук не е достигнала до министър-председателя”, разгласи Цацаров.

„ Има група хора, които от няколко месеца пишат тъжби против мен. Губят 11 години в Добрич и имат към мен злост и това е в основата”, разгласи в своя отбрана Мартинов, само че непринудено се отхвърли от имунитета си.

По-рано сутринта ГЕРБ пожелаха секретни документи от деловодството на Народното събрание за следствието против депутата Манол Генов от Българска социалистическа партия.

Според Българска социалистическа партия абсурдът има за цел да скрие огромния скандал с НДК, в който се бият две лобита на ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР