Премиерът Бойко Борисов заяви, че не е знаел за одитния

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че не е знаел за одитния
Коментари Харесай

Борисов: Не знаех за одитния доклад за поръчките във ВМА

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че не е знаел за одитния отчет за публичните поръчки във ВМА, поради които избухна абсурдът с някогашния министър на опазването на здравето проф. Николай Петров. Борисов разяснява тематиката с оставката на Петров пред медии след церемонията по откриването на реконструираната зала " Асикс Арена " в столицата.

В петък водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова попита Борисов от парламентарната естрада за какво е показал Николай Петров за министър, откакто е знаел за инспекциите на Сметната палата:

Откъде да го знам аз това, нито ми е оставено като документ, нито като информация. Първо, има органи, които се занимават с това и в случай че мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението от направеното от нас, тя може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото. При цялото ми почитание към тях, нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите, едни ги бъркат с рошави мъже, други... Аз прилагателни не използвам.

Борисов акцентира, че оставката на професор Петров е призната като честен жест:

В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани в наркотрафик, хора, които са купували гласове и то от пандизчии, хора, които назовават българите " дебили ".

Борисов сподели " не ги виждам и не ги чувам ". Помолен за коментар по отношение на думите на Нинова, че постоянно, когато стане напечено, се крие, Бойко Борисов сподели също, че е лъжлива новината това, че наричал българите " елементарни ":

В едно тъкмо сходно мероприятие, когато хората, които се бяха събрали ми споделяха: " Защо когато ти ни приказваш, ние всичко разбираме и виждаме, а другите не ги разбираме? " И аз крещя, в кавички: " Понеже нали всички сме елементарни, единствено те са умните ", има огромна разлика в това. И всички се смеехме и се радвахме на това, което там откривах.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР