Премиерът Бойко Борисов тръгна на инспекция по морето. Той подкара

...
Премиерът Бойко Борисов тръгна на инспекция по морето. Той подкара
Коментари Харесай

Борисов отново се пусна на живо - този път от борда на катер

Премиерът Бойко Борисов потегли на ревизия по морето. Той подкара катер от Морската гара във Варна, като към този момент обичайно излъчи пътуването онлайн във Facebook страницата си.

Борисов е в морската столица за среща с пожарникарите в пожарната работа в " Аспарухово ". С тях той ще се срещне в 12 часа.

" Искам да видя пожарната. Каква хубава пожарна направихме. Някои желаят всичко едновременно, само че не става ", изясни Борисов.

По-рано Българска социалистическа партия и " Воля " желаеха президентът и министър председателят да се явят в Народното събрание поради изтребителите F-16, само че и двамата не са в София. Румен Радев е на събора в Рожен, а Борисов - във Варна.

Варненските пожарникари стачкуваха в четвъртък с искане да бъде увеличено заплащането на нощния им труд. Възнаграждението от 0,25 лв. не е променяно от 2007 година и не е съизмеримо със сегашните условия, в които живеем. Протестиращите желаят парите им да се обвържат със обществено измерим изменчив фактор като минималната работна заплата - в началото заплащането да се увеличи на 1 лев, като последователно да се повиши до 2,50 лв..

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР