Премиерът Бойко Борисов се е ангажирал да има реформа за

...
Премиерът Бойко Борисов се е ангажирал да има реформа за
Коментари Харесай

Премиерът Борисов се е ангажирал да има реформа за хората с увреждания

Премиерът Бойко Борисов се е заел да има промяна за хората с увреждания, стана ясно от изказванията пред публицисти на Емил Мавродиев и на сина му Петър Мавродиев, които се срещнаха през днешния ден в Министерския съвет с министър-председателя. По-рано през днешния ден Мавродиев остави сина си в приемната на постройката на държавното управление като протестна акция.

 © Българска телеграфна агенция
Идеята на самодейността беше " детето отсега нататък да бъде обгрижвано от премиера ", защото по думите на татко му фамилията няма задоволително средства за това, а страната няма запас като експерти да даде нужното за интеграция на момчето.

Мавродиеви излязоха задоволени от срещата с премиера, като подчертаха, че диалогът е бил доста човешки и Бойко Борисов се е заел да помогне оптимално за решаването на проблемите на всички хора с увреждания, съгласно потребностите им. Те показаха, че министър председателят на следващия ден ще има среща с протестиращите майки на деца с увреждания.
 © Българска телеграфна агенция  Обсъждане на Закона за хората с увреждания Обсъждане на Закона за хората с увреждания
Работната група към общественото министерство, която изготвя новия Закон за хората с увреждания, заседава в този час. А родители на деца с увреждания ор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР