Премиерът Бойко Борисов предлага Даниел Митов за министър-председател. Борисов се

...
Премиерът Бойко Борисов предлага Даниел Митов за министър-председател. Борисов се
Коментари Харесай

Борисов поиска от новите си депутати още утре да внесат предложение за мажоритарни избори


Премиерът Бойко Борисов предлага Даниел Митов за министър-председател. Борисов се включи онлайн във фейсбук и разгласи предлагането си за министър председател, съобщи БГНЕС. Кабинет ът ще го кажем, когато получим мандат, добави Борисов. Ще очаквам, виждам, оказвам помощ и в случай че би трябвало ще се намеся, разгласи още той.

Сега ще се дръпна като министър председател и народен представител , да забележим дали ще не помнят Бойко Борисов. Влади Горанов ще стои в централата с мене, сподели Борисов.

Той предложи Цвета Караянчева да ръководител на Народно събрание, в случай че тя не бъде определена - тогава ще бъде препоръчана за заместник-председател. Десислава Атанасова ще бъде ръководител на ПГ на ГЕРБ.

Искам да сте доста виновни, прикани съпартийците си Борисов. Още на следващия ден внесете мажоритарните избори, още на следващия ден депозирайте нов изборен закон по мажоритарната система, прикани той.

Българският народ сподели огромна мъдрост. Слави Трифонов несъмнено е най-успелият в шоубизнеса, направил е бизнеса си печеливш, само че пристигна на друга сцена, тук трябват смели и бързи решения. Не, че съм изтощен и стар. Ние не сме Христо Иванов да смъква кметицата на Красно село и какво като сваляш отговорност. С пълномощие не се ръководи, а с персонална отговорност, на водача. Кабинет ът ще го кажем, когато получим мандат. Ще очаквам, виждам, оказвам помощ и в случай че би трябвало ще се намеся. Толкова грозно постъпваха през тези месеци тези хора, толкоз долно, жълто, персонално и гадно и към фамилията ми, и към дома ми. Колкото и да споделят, че съм стар, не ги поучавам да ме провокират, акцентира още Борисов. Христо Иванов е четвърти в Бургас, в този момент може да отиде да бутне Росенец. Има прелестната опция да събори всичко. Сега да ги забележим дали ще стъпят отново на Росенец. Да забележим дали новите лица ще съборят Росенец, сподели още Борисов.

Или на следващия ден, или вдруги ден ще създадем изключително съвещание, ще изтеглим контингента от Афганистан. Това ще създадем през идващите дни, означи Бойко Борисов.

От Съюз на демократичните сили ще ги желая в кабинета. Ще има министър в кабинета от Съюз на демократичните сили, заяви още Борисов. Искам да поздравя Слави Трифонов. Мислех си, че няма никой различен с изключение на нас, който може да бие Българска социалистическа партия. Той ги би, сподели Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР