Премиерът Бойко Борисов поздрави МВР, ДАНС и Прокуратурата във връзка

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави МВР, ДАНС и Прокуратурата във връзка
Коментари Харесай

Поне на още 7 места се подготвят акции като в Плевен, обяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов поздрави Министерство на вътрешните работи, ДАНС и Прокуратурата по отношение на акцията за открития отпадък от Италия в Плевен. " Това не е първото място, в което влизат по този метод. Поне на още седем места сега се приготвят. Всеки, който си мисли, че може да си прави някаква спекулация за сметка на страната и здравето на хората, ще си получи своите наказания. Винаги съм смятал, че има лична отговорност ", съобщи Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.

" Има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани като издадат един документ, той да е закономерен. Ако има хора, които са нарушили закона, надлежно, който е прегрешил, ще понесе отговорност - това е битка с корупцията ", акцентира министър председателят.

Той означи, че каквото е имало да се събере като доказателствен материал по случая с боклука в Плевен, е събрано. " Аз смятам, че тук ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокурорите свършиха добра работа ще я свършат и на други места ", означи министър председателят.

Бойко Борисов акцентира, че против корупцията се работи по всички етажи на властта. Днес той прелетя с хеликоптер над трасето на българския сектор на газопровода " Балкански поток ", както е известна частта през България на плана " Турски поток ". Борисов разгласи, че ще покаже фрагментите на президента на Русия Владимир Путин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР