Премиерът Бойко Борисов отново ни информира за постиженията си във

...
Премиерът Бойко Борисов отново ни информира за постиженията си във
Коментари Харесай

Борисов пак ръси бисери докато се хвали с пътното строителство пред шефа на ”Пирогов” и здравния министър

Премиерът Бойко Борисов още веднъж ни осведоми за достиженията си във видео онлайн от дипа си. Този път на него са натоварени здравния министър Константин Ангелов, шефът на болница ”Пирогов ” проф. Асен Балтов и районния министър Петя Аврамова. Отчетът какъв брой милиона се дават бе изработен на шосето.
Припомняме, че обществените задължения на здравния министър и проф. Балтов от тази заран включваха доклад пред депутатите от първия и съвместнто им присъединяване в продължителна конференция. След обиколката на най-натоварената болница в страната, министър председателят завзе ефира с следващата поредност от бисери. Ето какво съобщи той:

" Колеги в обедната отмора, вместо да обЕдвате през днешния ден, ще ви покажа какво правиме, до момента в който вие най-геройски излекувате и пратите още веднъж тук хората да работят. Ето по какъв начин наподобява пътя за Белград ", разгласи министър председателят пред спътниците си.

" Всичко това са нови мостове, Балтов! Всичко е издигнато в тия месеци, до момента в който върви пандемията. Благодарение на лекарите! "

Балтов приказва за лекари и здраве...

Борисов: Балтов! Виж каква маркировк

Защо би трябвало да ти забраня да вървиш на ресторант? Нямаш ли ум?? Като те е боязън от ресторанта, не отиваш на ресторант.

Не ги ревизирам, драго ми е да карам! Тука беше жито, от тая страна - кукурузи...

.

" Това им беше за обедна отмора разходка "

Очаквайте детайлности!
.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР