Премиерът Бойко Борисов обяви, че България на 100% е решила

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че България на 100% е решила
Коментари Харесай

Борисов: България на 100% реши въпроса с мигрантите


Премиерът Бойко Борисов разгласи, че България на 100% е решила въпроса с мигрантите и бе безапелационен, че Европейски Съюз е най-хубавото място за живеене. Министър-председателят произнесе тирада по време на конгрес под мотото "Европа стартира във Вашето село/град/регион ".
Европейският съюз е най-хубавият Съюз в света. Кой би напуснал Европа, не инцидентно миграционният поток отвред е към Европа. Това е най-хубавото място за живеене, с най-хубавата инфраструктура, с най-хубавите нововъведения. Няма никакъв спор, безапелационен бе Борисов. 26 милиарда евро харчи Европейската комисия за мигранти.
Защо се случи Brexit? Защото се уплашиха хората. Защо 5-6 месеца Германия не може да направи държавно управление, при все това Германия се къпе в пари сега. Най-социалната, най-мощната страна - това е тъй като уплашиха популацията. Затворете си границите, затворете си КПП-та. За дипломацията се приказва доста пъти, че това е голям неуспех. Само през КПП-та, единствено с инспекция на всеки един, който идва в Европа - единствено тогава хората ще се успокоят. Сега огромните страни на косъм се разминаха, разяснява Борисов процесите, които текат на Стария континент.
България на 100% реши въпроса с мигрантите, на нас ни е мъчно да пазим Шенгенското пространство. Политиката на ЕНП би трябвало да е ясна - всяко живо създание ни е благо и скъпо, ние желаеме популацията на Европа да е умерено. Ще влизат толкоз, колкото можем да интегрираме, толкоз, за колкото можем да се погрижим. Ние би трябвало най-накрая да вземем политическо решение за миграционната рецесия, съобщи министър-председателят и означи, че в Румъния са спокойни, тъй като България пази добре и е елементарно, само че от другата страна откъм Шенген са компликациите.
По отношение на свързаността, Борисов посочи, че всичко, което се случи в Европа в контактите сред новите и старите страни членки, е с помощта на кохезионната политика.
По думите на премиера Brexit не върви в посоката, в която да са задоволени Съюзът и Англия. Нашата позиция е доста ясна - единственият късмет откакто ги няма тези милиарди от вноската на Англия, е да се увеличи вноската на всички страни.
Каквото сме дали обещание, всичко сме изпълнили, сподели Борисов и разяснява инфраструктурните планове на Балканите.
Според него не дадем ли вероятност на страните от Западните Балкани, ще оставим една черна дупка на неустановеност.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР