Премиерът Бойко Борисов гарантира, че няма да остане ненаказан човек

...
Премиерът Бойко Борисов гарантира, че няма да остане ненаказан човек
Коментари Харесай

Премиерът Борисов гарантира, че няма да остане ненаказан човек за скандалите

Премиерът Бойко Борисов подсигурява, че няма да остане ненаказан човек за свадите с жилищата и къщите за посетители. По думите му единственият излаз от обстановката е правдивост. В предаването на Българска национална телевизия " Панорама " Борисов съобщи, че няма да подаде оставка, даже в случай че ГЕРБ изгубят евроизборите. Той съобщи още, че няма проблем с Българска социалистическа партия, а се интересува от проблемите вътре в ГЕРБ. Борисов сподели още, че откакто завърши този мандат, ще даде път на младежите в партията.

Подаването на оставки и махането от всички държавни постове на забърканите в Апартаментгейт е половината от работата, съобщи министър председателят Бойко Борисов. Той благодари на свободните медии, че са изнесли обстоятелствата и увери, че за всяка корист, даже за 1 лев, ще има отмъщение.
Бойко Борисов - министър-председател: Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети, а тези, които са злоупотребили, ще им се потърси и им се търси към този момент наказателна отговорност. И виждате, че повдигнатите обвинявания са и със 100 хиляди лв. гаранция. Това мога да подсигурявам на българите. Това мога да подсигурявам на българите. Яд ме е, позор ме е, грешката е моя, тъй като аз нито един път не отидох на посетители на нито един мой министър, сътрудник, кмет, регионален шеф, нито един път.
Премиерът обаче беше безапелационен, че това не е диагноза за ръководството на ГЕРБ и той не може да носи лична отговорност. Заяви и че не приема етикети по адрес на ръководството поради няколко души, решиli да се ободатят от властта. Борисов разяснява и дясната си ръка Цветан Цветанов.
Бойко Борисов - министър-председател: Аз Цветанов си го обичам като дете, той доста години е около мен. Като министър си заложи главата срещу военното крило на Хисбула и с Наглите и с отвличанията и доста работа свърши. Но ние за такива случаи имаме доста добра българска сентенция - майка постоянно мия споделяше внимавай дете да не сложиш лъжицата катран в кацата с мед. Той тъкмо това направи. "
Борисов дефинира датата на евроизборите като ден, в който ще се види дали електоратът е дал прошка на ГЕРБ вредата от абсурда. Той в сподели още, че няма проблем с съперника Българска социалистическа партия, а казусът е вътрешен.

 Бойко Борисов: Няма да остане ненаказан човек Бойко Борисов: Няма да остане ненаказан човек
Премиерът Бойко Борисов увери в предаването на Българска национална телевизия "Панорама ", че всички членове на ГЕРБ, които са направили нарушавания с пазаруването на жилища и с...

Българска национална телевизия: Ако получите жълт картон, ще хвърлите ли кърпата, минава ли ви тази мисъл?
Бойко Борисов - министър-председател: Не, не, тъй като от другата страна няма нищо. Вие видяхте по какъв начин се биха за една листа по какъв начин да се подредят какъв да е втори, какъв да е трети. Ами в случай че би трябвало да вършат държавно управление, те първо с президента ще се изпоядат кои от неговите хора да станат министри, кои евродепутати.
Българска национална телевизия: Споменахте президента, той планува, че абсурдът с жилищата ще се уголемява за офшорни сметки, парцели в чужбина, деца в чужбина, непроверени пари.

Бойко Борисов - министър-председател: На един държавен глава не му отива по този начин да приказва. Още повече, че и за него изкараха, само че съм забранил да го разясняваме. По тези тематики да не приказвам. и там имаше общински какви ли не жилища, не ми го давайте за образец. На президентът не му отива да приказва по този начин. Той има доста какво да направи и какво да прави и да се замисли за хората към него. "
Въпреки това Борисов не пропусна да спомене, че по доста тематики с президента са се разбирали и са работили добре дружно. Призова за още самообладание за завода на " Фолсваген " и договарянията за Ф16. Каза, че интерконекторът с Гърция за полутечен газ може да е удобна опция за България по отношение на съветския газ. Борисов разяснява и визитата на папа Франциск.

На финала Борисов съобщи, че в партия ГЕРБ има още доста съпротивителни сили. Той сподели още, че откакто приключи мандата си, ще даде път на младите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР