Премиерът Бойко Борисов е преболедувал коронавируса, стана ясно от негова

...
Премиерът Бойко Борисов е преболедувал коронавируса, стана ясно от негова
Коментари Харесай

Борисов вече няма COVID-19, посрещна Заев

Премиерът Бойко Борисов е преболедувал ковид, стана ясно от негова обява в обществените мрежи. Малко по-късно той посрещна онлайн македонския си сътрудник Зоран Заев за Срещата на върха по Берлинския развой.

" Отрицателен съм за COVID-19. Това сподели втори следващ тест. В сходство със заповедите на здравните управляващи мога да посрещна премиера на Република Северна Македония Зоран Заев и да проведем Срещата на върха по Берлинския развой ", гласи сбитият статус на Борисов, илюстриран с негова фотография с маска.



Около час по-късно от държавната пресслужба изпратиха фотоси и видео от формалното посрещане на Заев на българска земя. Там той е един до друг с Бойко Борисов.
Снимка: Правителствена пресслужба
Премиерът прекара под карантина последните повече от две седмици. Малко преди него се разболя зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков, който пътува в премиерския джип за обиколка из стрроиелни обекти в страната.

Борисов продължи да работи отдалечено, като на видеозаписите от съвещанията на Министерски съвет той не пестеше мнения за личното си здравословно положение, което очевидно се усъвършенства през тази седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР